Az idei év utolsó „Így írnak Ők…” című előadása zajlott december 10-én az OKSZÍK Kamaratermében. Az est vendége Dombóvári István humorista volt, akivel az eddig megjelent három könyvéről beszélgettünk.

2013-ban Kormos Anettel közösen írták meg a A nagy roastkönyv címűt, melyben a celebek kicikizése, égetése, roastolása található. Továbbá mindenki találhat benne olyan karaktert, amelyre közvetlenül a saját környezetéből is ráismerhet: milyen az igazi jó szomszéd, a tanár, a rendőr, a nagymama, a barát, a vendéglátós stb. Elmesélte hogyan indult a karrierje, mi minden történt vele a 15 év alatt, amelyet eddig a szórakoztatóiparban töltött. Milyen TV műsorokban szerepelt eddig, hogyan találták meg a lehetőségek. A második könyve Félkövér címmel jelent meg. Ez inkább már önéletrajzi jellegű és abból az indíttatásból született, hogy egy időben mindenkit csakis a külseje érdekelt, a személye és a produktum lényegtelen? Mindezt ugyanolyan humoros formában közölve az olvasóval, akár a színpadon állva hallgatná őt. Pisti vagyok, ments ki innen! a harmadik, de nem utolsó könyve, mint megtudtuk. Vannak már a fiókban kiadásra váró írások. A regény állítása szerint egy fickó, de minden fejezetben ráismerhetünk Pistire, aki ebben a könyvben csak csajokról, csajozásról, szexről ír. Fogyókúrának már nyoma sincsen....Az est nem szűkölködött poénokban, Dombi itt is hozta a formáját.

A beszélgetés dedikálással és fotózással zárult. Az érdeklődők könyvhöz jutását a helyi könyvesbolt segítette, melyek jelenleg is megvásárolhatók az üzletben.


2018. December 12., 13:22