Az utolsó előtti adventi hétvégéhez érkeztünk, mely ismét sok érdekes és színvonalas programot tartogatott.

Péntek délután a József Attila Általános Iskola diákjainak adventi műsora hozta meg a karácsonyi hangulatot a színpadon, majd a Cirill Táncstúdió fiataljai mutatták be tudásukat. A soron következő fellépő Kaczor Feri előadóművész volt, majd az estét Sári Évi musical színésznő előadása zárta.

A szombati nap is izgalmakat tartogatott a kilátogatóknak, hiszen a Hébé Alapfokú Művészeti Iskola tanítványainak színvonalas műsora után L.L. Junior aratott hatalmas sikert, akinek a produkciójára igazán hatalmas tömeg volt kíváncsi. Az adventi hétvége második napját a Creme de la Pop koncertje zárta.

Vasárnap délután a szervezők a gyermekeknek is kedveztek, hiszen délután karácsonyi bütyköldével, kézműveskezdéssel készültek, majd a színháztermet töltötték meg az apróságok, akik Tompeti és Barátai interaktív előadására szórakozhattak. Ezután kezdődtek a programok a szabadtéri színpadon. Először a Hamvas Béla Gimnázium adta elő ünnepi műsorát, majd Bródy János „Ráadás” című koncertje miatt telt meg teljesen a tér.

 

2018. December 18., 10:31