Az OKSZÍK által idén már tizedik alkalommal rendezett előszilveszter ismét nagy sikert aratott az év utolsó előtti napján és nem csak a városi lakosok körében.

Az esős, szeles időjárás ellenére is több százan látogattak ki folyamatosan a rendezvénysorozatra. A szervezők több korosztály igényeit igyekeztek figyelembe venni, így az aznapi 7 rendezvény közül, mindenki találhatott számára megfelelőt. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a tér, az esős körülmények ellenére is tele volt bulizni vágyó látogatókkal.

Az estét a Silhouette Balett Abba showja nyitotta, majd a Régió Zenekar vette át a helyet a színpadon. Csocsesz igazi szilveszteri hangulatot varázsolt a térre. Az előzetes tervek ellenére az USNK következett a fellépők sorában, ami nagyon jó választásnak bizonyult, hiszen az egész környék megtelt rajongókkal, a srácok pedig nem okoztak csalódást. Az est folytatásában még színpadra lépett Betty Love, Irie Maffia, a fergeteges hangulatú előszilveszteri programsorozatot pedig B. Tóth László Retro discoja zárta. 


2019. January 06., 16:42