Három előadást tartott csütörtökön az OKSZÍK színpadán Gulyás László. Délelőtt az óvodásokat látta vendégül két bemutató erejéig, míg délután a kisiskolásokat szórakoztatta interaktív, zenés mókával.

A kackiás bajuszú vándormuzsikus hamar belopta magát a gyermekek szívébe, hiszen olyan utazásra vitte apró közönségét, mely utazás során a kicsik megismerkedhettek a régi világ hangszereivel. Egy-egy hangszer megszólaltatásához hol a vicces pokolba kellett elutazniuk, hol pedig onnan vissza. Az utazásokat muzsikaszó kísérte, így szólalt meg a színpadon a híres kecskebőr duda sípja, a doromb, vagy éppen a körtemuzsika, de a pásztorfurulya is szépen „dalolt” a gyermekeknek.

A Csiribiri Gyermekbérlet első előadását siker koronázta. A közönség tapsolt, ritmusra, ütemre dobbantott miközben hangosan énekelte a vándorral közösen az Aki gulyás akar lenni, pokolra kell annak menni kezdetű dalt.

A bérlet második bemutatójára még idén sort kerítünk, hiszen decemberben egy hamisítatlan betlehemessel várjuk majd a kis színházkedvelőket. Jövőre egy koncerttel is meglepjük az oroszlányi gyerekeket, de Süsü a sárkány is ellátogat majd hozzánk.

Gyermekbérletünk mindig nagy sikernek örvend. Ezúton is köszönjük a pedagógusok segítségét, akik részt vesznek kis közönségünk szervezésében, így a gyerekeknek szóló előadásaink is zömében telt házasak.

Rendezvényeinkre a következőkben is mindenkit szeretettel várunk!

2019. October 11., 11:57