Örömmel fogadta a közönség a népszerű énekesnőt, Kovács Katit, aki kedden este életműkoncerttel ajándékozta meg az oroszlányiakat.

Zsúfolásig megtelt a KFMKK színháztermének nézőtere, a művésznő pedig nem okozott csalódást a zenekedvelőknek, hiszen pályájának legismertebb dalaival szórakoztatta a nagyérdeműt. Mindössze egyetlen zongoristával és három vokalistával állt ki a közönség elé az énekes, akinek hangja mit sem változott az elmúlt több mint ötven évben. Felcsendült a legendás Ha legközelebb látlak, a Kék az ég és zöld a fű, vagy a Régi ház körül című dal is, a publikum pedig valamennyi produkcióba lelkesen kapcsolódott be, és énekelt közösen az előadóval, aki nem csupán dalban, de szóban is megosztott néhány, az elmúlt évtizedek során átélt emléket.

A több mint egy órás élő koncert valódi felüdülés volt a dallamos melódiákra szomjazó közönségnek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a produkció végi vastaps, és a többszöri visszatapsolás, melynek természetesen engedett az énekesnő, sőt, egy dal erejéig még a közönség soraiban helyet foglaló egyik lelkes rajongóhoz is odasétált. Természetességével és profizmusával mindenkit magával ragadott, hiszen a közönség láthatóan imádta a magyar könnyűzene ikonikus előadóját, Kovács Katit.

Amennyiben informálódni szeretne rendezvényeinkről, programjainkról, úgy látogasson el facebook oldalunkra, vagy keresse fel a www.okszik.hu oldalt, illetve keresse havonta megjelenő programfüzeteinket intézményünk információjában.

2020. January 22., 14:10