Intézményünk szerdán nem csupán zenével és mozgással, de egy különleges produkciónak köszönhetően hangulatokkal is megtelt.

Az Ifjúsági Filharmónia Bérlet második előadása igazi meglepetés, valódi csemege volt a közönség számára.

A KFMKK színpadán ezúttal a Dance Percussion Project mutatta be a Hangulatok mozgásban és zenében című interaktív produkcióját a nagyérdeműnek.

Míg a zenéről a Győri Ütőegyüttes gondoskodott, addig a Győri Tánc- és Képzőművészeti Szakgimnázium balett tagozatos növendékei a hol lágy, hol pedig pattogós, pörgős, ritmusos dallamokra készített koreográfiákkal lepték meg az egybegyűlteket, produkciójukkal érzékeltetve azt, hogy a tánc és a zene segítségével érzelmeket lehet kifejezni, közvetíteni.

A leginkább vibrafonokat megszólaltató ütőegyüttes és a táncosok 45 percen keresztül szórakoztatták a nem csak fiatalokból álló közönséget.

Az Ifjúsági Filharmónia Bérlet harmadik, egyben az évadnak utolsó előadása március 30-án 17.00 órakor lesz intézményünk színháztermében. Akkor a 16 fős Monarchia Szimfonikus Zenekar áll majd színpadra városunkban, és viszi zenei utazásra a közönséget.

Amennyiben időben szeretne értesülni programjainkról, híreinkről, rendezvényeinkről, úgy jelöljön be minket facebookon, illetve látogasson el az okszik.hu oldalra, vagy keresse havonta megjelenő programfüzetünket a KFMKK információjában.

2020. February 24., 09:44