Szombaton folytatódott Bulizóna sorozatunk.

Mivel a KFMKK, mint a város kulturális központja fontosnak tartja azt, hogy a helyi együtteseknek, zenekaroknak fellépési lehetőséget biztosítson, ezért vendégünk ezúttal az alternatív rock zenét játszó oroszlányi The False együttes volt.

A zömében ismerősökből, rokonokból és barátokból álló közönség nagy örömére, másfél órás koncertet adott a Szilágyi Tibor (ének, gitár), Szilágyi Zsolt (dob), Turos Zoltán (basszusgitár), Valter Miklós (gitár, vokál) alkotta csapat intézményünk kamaratermében.

Az oroszlányi zenészek facebook oldalukon így vallanak magukról:

"Egy célunk van: a zenénkkel kifejezni és örömet szerezni magunknak, és Nektek! Azt szokás mondani, hogy egy zenész kicsit mindig “belehal” egy dalba, mi inkább emlékezünk. Minden dal egy részlet az életünkből – van aki képet készít egy pillanatról, mi dalt írunk. Nem trendet követünk, hanem saját magunk hitelességét képviseljük. Azt gondolom, ha a saját lelkünk hiteles, akkor a zenénk is hiteles."

A péntek esti bulizóna alkalmával nem csak a fiatalabbak, de az idősebb generáció is jól szórakozott.

Amennyiben Ön sem szeretne lemaradni rendezvényeinkről, programjainkról, úgy látogassa meg okszik.hu oldalunkat, keressen minket fcebookon, vagy böngéssze havonta megjelenő programfüzeteinket, melyet a KFMKK infomációjában tudnak beszerezni.

2020. February 25., 13:06