Három teltházas előadást tartott csütörtökön intézményünkben a Kiskalász Zenekar, akik egy igazi, tavaszt köszöntő produkcióval lepték meg a gyerekeket.

A színpadon muzsikáló együttes, interaktív bemutatójával teljesen elvarázsolta az apróságokat, akik énekeltek, táncoltak, szelet játszottak, vagy épp egy helyes kígyót bűvöltek az énekesnővel, Borival közösen, aki nem csupán a hangjával szórakoztatta a kis közönséget, de több hangszert is megszólaltatott, sőt, az előadás végén előkerült egy buborékfújó is, a színházterem pedig megtelt színes buborékokkal és rengeteg vidám gyermekarccal.

A Csiribiri Gyermekbérlet évek óta nagy sikernek örvend, és nem csak az oroszlányi apróságok körében, hiszen az előadásokra érkeznek gyermekek Kömlődről, Kecskédről és Vértessomlóról is, így minden produkciót háromszor mutatnak be a KFMKK-ban a hozzánk érkező művészek.

Legközelebb április végén várjuk a kis színházkedvelőket intézményünkbe, mégpedig Süsüvel, a sárkánnyal. Gyermekbérlet természetesen jövőre is lesz. A produkciók még szervezés alatt állnak, de már biztos, hogy az idei kínálathoz hasonlóan, lesz zenés- és bábszínház, lesz mese- és természetesen interaktív játék is.

Amennyiben Ön sem szeretne lemaradni programjainkról és rendezvényeinkről, úgy keressen és kövessen minket facebookon, vagy látogasson el az okszik.hu oldalra, de nyomtatásban megjelenő programfüzetünket is megtalálja a KFMKK információjában.


2020. March 07., 21:32