TISZTELT LÁTOGATÓINK!

A KFMKK közleménye a koronavírus-fertőzés megelőzése érdekében tett intézkedésekről. A közlemény 2020. március 13-tól visszavonásig, illetve további tájékoztatásig van érvényben.

1. Folyamatosan biztosítjuk a látogatók részére a ruhatári pultnál és a mosdókban a kézfertőtlenítés lehetőségét.

2. Minden kulturális rendezvény (előadás, koncert) lemondásra kerül, illetve későbbi időpontban lesz megtartva. (A megvásárolt jegyek felhasználásával, visszaváltásával kapcsolatban tájékozódni a www.okszik.hu-n és a 34/300-336-os telefonszámon lehet.)

3. Az intézmény gyermek- és felnőtt könyvtára továbbra is nyitva tart, az olvasóterem nem látogatható. A felnőtt kölcsönző részben egy időben és egy helyen egyszerre 25 főnél többen nem tartózkodhatnak. Maximális tartózkodási idő 30 perc. A gyermekkönyvtári részlegben egy időben és egy helyen egyszerre 15 főnél többen nem tartózkodhatnak. Maximális tartózkodási idő 30 perc.

4. Az intézményben működő civil szervezetek (30 fő alatt) a csoportfoglalkozásaikat megtarthatják.

Az intézményben csak a könyvtárba és a csoportos foglalkozásokra érkezők tartózkodhatnak. (Az információs kolléga feladata ennek ellenőrzése.)

A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) ingyenesen hívható zöldszámokat hozott létre a koronavírussal kapcsolatos lakossági megkeresések gyors és szakszerű megválaszolása érdekében.

06 80 277-455

06 80 277-456

A lakossági információs vonalak a hét minden napján 24 órában elérhetőek.
A közlemény a kormány és a helyi önkormányzat rendelkezéseinek figyelembe vételével készült.

MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

2020. March 13., 11:28