Kegyes volt az időjárás, így a KFMKK, a Rákóczi Szövetség támogatásával, pénteken megtartotta a zenés nyári mozi első vetítését.

Tavaly nagy sikere volt a szabadtéri vetítésnek, és úgy tűnik, hogy az oroszlányiak lelkesedése töretlen, mert az idei első filmre, a Mamma mia 2-re is több mint kétszázan voltak kíváncsiak. A művelődési központ munkatársai, minden előírást szem előtt tartva, nézőtérré alakították a szabadtéri színpad előtti parkolót, ahová székeket helyeztek ki annak érdekében, hogy mindenki kényelmesen tudja élvezni a mozit, de sokan érkeztek pokrócokkal is, és telepedtek le a fűben, mintha csak piknikeznének. A vetítés megkezdése előtt kedélyesen beszélgettek a kisebb baráti társaságok. Fogyott a pattogatott kukorica és a kürtős kalács is, hiszen mindkettőt meg lehetett vásárolni a téren.
A közel két órás zenés vígjáték szürkületkor, este kilenc órakor kezdődött, a végét azonban már a csillagos ég alatt élvezte a nagyérdemű.
Legközelebb július 18-án mozizhatunk együtt a szabad ég alatt Oroszlányban. Akkor 1958-ba repülhet vissza a közönség, akik a Grease című musicalt tekinthetik majd meg Olivia Newton John és John Travolta főszereplésével.
Ha nem szeretnének lemaradni programjainkról, rendezvényeinkről, akkor keressenek minket facebookon, vagy látogassanak el www.okszik.hu oldalra.

2020. June 28., 15:54