I. Boroszlány

Az augusztus 20-i hétvégén hagyományteremtő szándékkal megrendezésre került az I. Oroszlányi Borfesztivál, vagyis az I. Boroszlány. 

A két nap folyamán 7 pincészet borai közül válogathattak a kilátogatók a szabadtéri színpad előtti téren, ahol folyamatos koncertekkel színesítették a rendezvényt a szervezők. Mindemellett a gyermekek szórakozásról sem feledkeztek meg, hiszen a Szent Borbála téren egy mini vidámpark került kialakításra, ahol ügyességi játékok, kisautók és légvár is várta a játszani vágyó apróságokat. 

Vasárnap délután 17.00 órától a História Zenekar, majd a Selfish Murphy, végül 21.00 órától a Gypo Circus adott remek hangulatú koncertet a több száz fős közönségnek. Szent István ünnepén folytatódott a bormustra és azt ezt kísérő zenekarok fellépése. A délutánt az autentikus cigányzenét játszó helyi Kale Lulugyi nyitotta, majd a Buskanjo együttes következett. A 2 napos fesztivál koncertsorozatát a nagy népszerűségnek örvendő Children of Distance zárta. Közel 1000 fő előtt tartottak fergeteges hangulatú koncertet. Nemzeti ünnepünk zárásaként az est tűzijátékkal ért véget. 


2018. August 25., 14:00