HáPé Klub – Dumbledore serege

Ismét találkoztak a Harry Potter történetek kedvelői. Ezúttal az OKSZÍK Gyermekkönyvtára alakult át néhány órára, megidézve a Abszol út, a varázslók bevásárló utcájának hangulatát.

A januárban alakult klub tagjai kéthetenként találkoznak hol a Hunyadi Mátyás Általános Iskola Könyvtárában, hol az OKSZÍK Gyermekkönyvtárában. A második foglalkozáson a folyamatosan növekvő számú érdeklődők a Foltozott Üstben lévő titkos bejáraton keresztül jutottak el egészen Ollivander's varázspálca készítő műhelyéig, ahol mindenki szert tett egy saját készítésű varázspálcára. A pálcák készítésében a jelenlévő házak prefektusai segítettek.

A sikeres munkához hozzá járult a belépéskor elfogyasztott boszi-bájital, a számos Harry Potter történethez kapcsolódó színes könyv és természetesen a résztvevők lelkesedése, fantáziája. A folyamatosan növekvő klubhoz csatlakozhat minden a téma iránt érdeklődő gyerek, fiatal.

A következő klubfoglalkozás február 15-én délután 14.30-tól lesz a Hunyadi Mátyás Általános Iskola könyvtárában. Téma: Gringotts - a varázsvilág bankja és annak titokzatos részletei.


2019. February 04., 18:08