Kalandozó Tábor

Június 17-én ismét útjára indult táborunk, immár a 10. alkalommal.

Nyitóprogramként Szlezák János és Szlezák Anna segítségével bepillanthattunk a karate misztikus világába. Mindenkit barátsággal és szeretettel fogadtak, majd megkezdődött a közel három órás játékos versenyzés, mókás edzés, aminek hatására többen eldöntötték, hogy a nyári szünet alatt visszalátogatnak majd az oroszlányi Raion Dojoba.

Kedden az Ürgehegyi Lovasudvar volt úti célunk, ahol szakértő segítséggel megtanultunk néhány fontos információt a lovakról, lovagoltunk és egy igazán jókedvű délelőttöt töltöttünk el Kurdi Fanniékkal, akik évről-évre gazdagabbá teszik gyönyörű kis lovas birodalmukat.

Szerdán Kisteleki Gergely solymász varázsolta el az aprótalpúakat három sivatagi Harris-ölyvével a majki erdőben. Az ebédre éppen csak odaértünk, mert képtelenek voltunk betelni ezeknek a vad madaraknak a szépségével.

Csütörtökön megfejtettük egy igazán jó szabaduló szoba minden rejtélyét. Izgalmas volt, de végül mindkét csapat hatalmas sikerélménnyel tért haza.

Pénteken a nehezen induló napsütés dacára, végül hatalmasat fürdőztünk és bizony ki is pirultunk mindannyian. Minden napra akadt látnivaló, tanulnivaló, így az utolsó napon egy vidám, közös élményekkel gazdagodott kis csapat köszönt el a jövőbeni viszontlátás reményével.


2019. June 25., 08:41