Táncosoké volt a színpad

Csinos táncosok töltötték meg a KFMKK-t vasárnap délelőtt. A szebbnél szebb ruhákba öltözött fiatalok valamennyien a Cirill Táncstúdió szervezte Valentin Kupa nevet viselő regionális verseny miatt érkeztek városunkba a környező településekről.

A megmérettetésen képviseltette magát Dad, Kisbér, Kocs, Környe, Lábatlan, Mór, Oroszlány, Pusztavám és Súr csapata.

A program fél tízkor kezdődött el a csoportok látványos színpadra vonulásával, illetve a zsűritagok bemutatásával, majd a tulajdonképpeni versenyen, közel 200 táncos mutatta meg tudását olyan műfajokban, mint a cheerleader, klasszikus mazsorett, induló, show, latin tánc mazsorett, pom-pom, és twinling. A zsűriben helyet foglalt a Görögországban dolgozó koreográfus és versenyfelkészítő, Szalai Vanessza, többszörös világ- és Európa bajnok táncos, és Karvaly Róbert nívódíjas, többszörös Európa és világbajnok táncművész.

Az oroszlányi lányok nagyon szép eredményeket értek el. A helyezések a következők szerint alakultak. A Gyémánt csoport Arany minősítést kapott és legszebb ruha díját is bezsebelte. További elismerések, díjak: Merida csoport 1.hely és különdíj, Madlen csoport 2.hely, Indira csoport 1.hely és legjobb technikai díj, Mirella csoport 2.hely és a legbájosabb előadók díj, Meredisz csoport Bronz minősítés és különdíj, Szivárvány csoport Arany, Mirabell csoport 2 arany és 1 különdíj, Mirieam csoport Arany és technikai különdíj. Füredel Franciska ezüst, Kocsor Lia és Kocsor Vivien 1.hely, Benis Réka arany Hegedüs Luca-Kovács Zsófi arany, Paricska Lia 1.hely, Onódi Viktória 2.hely, Piller Vanessza 1.hely, Lénárt Anka 4.hely, Sógorka Panna4.hely, Farkas Tamara 5.helyezett lett és a legjobb előadó díját is megkapta.

2020. February 25., 13:25