Napi érdekességek - július 24.

1969. július 24-én New Yorkban született Jennifer Lopez, (születési nevén: Jennifer Lynn López, becenevén: J.Lo) énekesnő, színésznő, táncos, divattervező és producer

Jennifer születésekor a család egy apró lakásban zsúfolódott össze Bronxban, nagyon nehéz körülmények között éltek, de ennek ellenére a szülei az óvodától a középiskoláig magániskolába járatták. Előadói pályafutásról álmodozott, kora gyermekkorától táncórákat vett. Tehetsége nem maradt észrevétlen, tizenhét évesen kapta első kisebb szerepét a My Little Girl című filmben.
Az 1990-es évek közepén már olyan filmekben szerepelt, mint a Pénzvonat Wesley Snipesszal, vagy a Francis Ford Coppola rendezésében készült Jack című dráma. Csak ezután jött a Golden Globe-jelölt Selena, egy fiatalon meggyilkolt énekesnő, Selena Quintanilla-Pérez életrajzi filmje.
1999-ben énekesnőként is kipróbálta magát, és On the 6 címmel piacra dobta bemutatkozó albumát. A kritikusok legnagyobb meglepetésére a korong hamarosan platinalemez lett, második albuma, a J.Lo már az első héten 270 ezer példányban fogyott. A szemrevaló énekesnő nemcsak nagy példányszámban eladott lemezei, hanem viharos szerelmi élete miatt is az újságok címlapjára került.
Közismert, hogy háromszor volt férjnél és hogy az első két házassága (Ojani Noa kubai pincérrel, majd Chris Judd háttértáncossal) meglehetősen rövid ideig tartott. Élete egyik mélypontja Ben Affleckkel való szakítása volt. A sármos színésszel a Gengszter románc című romantikus vígjáték forgatásán ismerkedtek meg 2002-ben. A bulvársajtó rájuk ragasztotta a Bennifer becenevet, de tizennyolc hónap múlva útjaik elváltak. Fél évvel később már Marc Anthony énekes, színész karjaiban vigasztalódott, ikrei is tőle születtek.,majd 2011-ben elváltak útjaik.
Szakításuk után néhány évig egy háttértáncossal randizott, és csak 2017-ben jött az elsöprő szerelem Alex Rodríguezszel.
Jennifer Lopez ötvenegy éves korára jobban néz ki, mint valaha! Hogy mi a titka? Nem iszik alkoholt. Nem iszik kávét, csak koffeinmenteset. Nem dohányzik. 9-10 órákat alszik. A clean eating (tiszta étel) híve és ha teheti, mindent frissen fogyaszt. Hetente legalább 3-4-szer személyi edzővel edz, és persze rengeteget táncol.
Amiket egész biztosan nem tudott róla:
– 2008-ban elindult egy triatlonversenyen, alig két és fél óra alatt teljesítette a versenyt
– Jennifer gyakran használja a póthajat. A valóságban nem rendelkezik igazán dús fürtökkel, ezért rengetegszer tetet póttincseket a hajába..
– Jennifer Lopez kapta a 2500. csillagot a Hollywoodi hírességek sétányán

2020. July 22., 21:44