Az utolsó adventi hétvége

December 15-én, pénteken délután 18.00-kor megkezdődött az OKSZÍK által szervezett utolsó adventi hétvége. 

Az ünnepekhez közeledve a Silhouette Balett karácsonyi összeállítása melengette meg a kilátogatók szívét a szabadtéri színpadon, eközben az Oroszlány Barátainak Köre – Szeretetkarácsonyi díjkiosztója zajlott. Egy kis szünet után, amit akár forraltborozással, kűrtöskalácsozással lehetett tölteni az adventi kirakodásban, megtelt a tér, hiszen HRflow, majd Rico & Miss Mood fellépése következett. Végül Soltész Rezső műsora zárta az estét. 

Másnap már a kicsiket is külön programokkal várták a rendezők, hiszen az OKSZÍK kamaratermében homokkép készítéssel és csillagszóró játszóparkkal várták az érdeklődőket. 17. 00-kor a HÉBÉ Alapfokú Művészeti Iskola ünnepi táncelőadása következett, majd a szabadtéri színpadot a Soulwave zenekar foglalta el. Az est zárásaként Ferenczi György és a Rackajam koncertjétől volt hangos a tér. 

Az utolsó nap délutánját a Hunyadi Mátyás Általános Iskola diákjainak ünnepi előadása nyitotta meg, meg Horváth Sándor interaktív karácsonyi műsora zajlott a szabadtéri színpadon. Az este két koncerttel fejeződött be, először a Bohemian Acoustic lépett fel, majd az Apostol Együttes miatt telt meg zsúfolásig a tér. 


2018. January 04., 08:32