Teltházas szezonnyitó

Január 13-án, szombaton 19 órakor megkezdődött a tavaszi színházi szezon az Oroszlányi Közösségi Színtér és Könyvtár szervezésében.

A nagy érdeklődést kiváltó színházi előadásokra a bérletek 2/3-a már az első napon eladásra került. A négy előadásból álló idényt, a Gergely Theáter szervezésében Johnnie Mortimer – Brian Cooke, Pasik a pácban című előadása nyitotta. A nagysikerű zenés vígjáték csordultig megtelt nézőtér előtt, remek hangulatban játszódott. „Kiváló előadók, kiváló közönség!” - mondta a rendező a darab végén. Az oroszlányi színházba mindig szívesen jönnek játszani, hiszen a teltházas előadások és a nézők humora felszabadulttá teszi a színészeket éppúgy, mint a szórakozni vágyókat a szereplők magas színvonalú produkciója!

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk a következő előadásra is, ami február 4-én, vasárnap, 19 órakor kerül megrendezésre a színházteremben. Az előadás címe Michael Frayn: Függöny fel! – avagy még egyszer hátulról. Pár darab szólójegy megvásárlására van még lehetőség.

2018. January 18., 14:35