Információs vonal: 34/300-336


Figyelő

A Figyelő egy 63 éves múlttal rendelkező független gazdasági hetilap, témaválasztásában a gazdaság mellett az üzlet és társadalom kap vezető szerepet. Az állandó témák közé tartoznak a menedzsmentcikkek, egy-egy sikeres vállalkozó bemutatása, a pénz a tőkepiacok elemzése, a gazdaságpolitikai összefüggések feltárása. A lap célja, hogy a hét legizgalmasabb, legérdekesebb témáit hosszabb hangvételű cikkekben, a tájékozódást segítő infografikákkal segítve mutassa be. Emellett a közéleti vagy színesebb témák, rovatok is helyet kapnak a lapban, olvasóik tájékozódhatnak kultúráról, sportról és gasztronómiáról.


Story

A legnépszerűbb magyar heti sztármagazin. A Story minden csütörtökön érdekes híreket, történeteket oszt meg olvasóival a magyar és nemzetközi sztárok magánéletéről. A könnyedén olvasható, fotókkal tarkított cikkekből bárki megtudhatja a sztárvilág aktuális híreit, eseményeit, melyeket legtöbb esetben maguk a sztárok mondanak el újságíróiknak. A Storytól mindenki megkapja azt, amit vár: színes információkat és könnyed kikapcsolódást.


Vigilia

A HVG (korábbi nevén Heti Világgazdaság) A Vigilia folyóiratot katolikus értelmiségiek 1935-ben azzal a céllal alapították, hogy elősegítsék a párbeszédet a kereszténység és a modern kori szekularizált kultúra és társadalom között, másrészt szintézisben jelenítsék meg a kereszténység és az irodalom értékeit. A folyóirat immár nyolc évtizedes fennállása alatt éppen ezzel az egyedülálló törekvésével a magyar kultúra szerves részévé vált.


Címünk

2840 Oroszlány, Szent Borbála tér 1.

Elérhetőségeink

  • KFMKK központi száma, információ: +36 (34) 300-336
  • Felnőtt könyvtár: +36 (20) 553-3094

Legnépszerűbb cikkek