Az intézmény 2019. október 12-én (szombat) technikai okok miatt ZÁRVA tart!


A BBC Kertvilág magazin a brit BBC Gardeners’ World, az Egyesült Királyság vezető kertészeti magazinjának a tartalmára épül. Népszerű szakértők adnak tanácsot a kezdő és gyakorlott hobbikertészeknek, praktikus információk olvashatók virág- és zöldségfajtákról, kertgondozásról. Foglalkozik a lap a legaktuálisabb kerti problémák megoldásával csakúgy, mint a szép és színes virágágyások kialakításával, mindezt érdekes cikkekkel és sok látványos fotóval alátámasztva.

A népszerű női lap, az eddig hetilapként megjelent Ridikül Magazin új horizontra tör: július végétől teljesen megújulva, immáron havilapként jelenik meg. A lap szerkesztői olyan témákat dolgoznak fel, amelyek joggal érdekelhetik eddigi olvasóikat és természetesen, a leendő új olvasókat. A lap mindenről őszintén az értékek mentén ír, megmutatva azokat az alternatívákat, amelyek valamennyiünk számára lehetőséget jelenthetnek életvitelünk, egészségünk, a lélek ápolása vagy akár otthonunk, kertünk gondozása témakörökben. A címlap sztori az adott hónap női szereplőjéről szól, ő vall a mindenkit érdeklő jelenbeli kérdésekről. De az a különleges értéket képviselő külföldi sztár is itt kap helyet, aki a szó eredeti értelmében csillagként tündököl. Egy, a női magyar lapokban egyre ritkábban használt műfaj, a fotóriport is megjelenik majd: a képek beszélnek helyettünk. Gasztro rovatunkban szezonális tippeket adunk, kulturális ajánlónk és utazási rovatunk pedig az olvasók eligazodás.

A Természetgyógyász Magazin az egészséges életmód, a természetes gyógyító módszerek és az ezotéria vezető médiuma. A lap hitelességét az országosan elismert szaktekintélyekből álló szerzői gárda garantálja.


Címünk

2840 Oroszlány, Szent Borbála tér 1.

Elérhetőségeink

  • OKSZÍK központi száma, információ: +36 (34) 300-336
  • Felnőtt könyvtár: +36 (20) 553-3094

Legnépszerűbb cikkek