Információs vonal: +34/300-336 
Friss hírek

Május 18-án, délután 16.00 órakor került sor a városi tehetségkutató, vagyis az Oroszlány Sztár Döntőjére, az OKSZÍK színháztermében. 

Május 12-én 14.00 órától nyílt kiállítás a Hamvas Béla Gimnázium Grafikai alkotásaiból, melyet Dr. Radványiné Varga Andrea nyitott meg. 

Az Oroszlányi Közösségi Színtér és Könyvtár rendhagyó előadással várta olvasóit május elsején.

Ebben az évben is nagy érdeklődés mellett került sor a XXII. „Civileké a Ház” rendezvénysorozat megnyitójára az OKSZÍK-ban.

Az „Így írnak Ők...” sorozat márciusi vendége Bán Mór író volt, aki a népszerű Hunyadi-sorozat szerzője. 

Március 2-án Zámbó Kornél kiállításához kapcsolódó programot szervezett az OKSZÍK. A „Műélmény kávézó”-ban maga a művész volt a meghívott vendég, akit Körtvélyfáy Zoltán művelődés-szervező kérdezett.

Május 18-án, pénteken 18.00 órától folytatódott a  „Műélmény Kávézó”. Előadónk Pózner Gábor szobrász-művész pedagógus volt, aki egy remekül összeállított prezentációval lepte meg a közönséget. 

Minden évben május 9-én kerül megrendezésre az Európa-nap, amely az európai béke és egység ünnepe. Ezen a napon a történelmi jelentőségű Schuman-nyilatkozat évfordulóját ünnepeljük. 

A munka ünnepén a kellemes időjárás mellett különböző programokkal várták a szervezők a kilátogató érdeklődőket. 

Április 14-én, szombaton megtelt az OKSZÍK aulája szórakozni vágyókkal, hiszen a Black Jack zenekar lépett fel. 

Folyamatosan érkeztek szombat délután a gyerekek a Nyuszi buliba, ahol húsvéti csokit készíthettek, nyusziformájú gyertyát önthettek, fatojást és fanyuszit festhettek.

Tisztelt Látogatóink! Ezúton értesítjük Önöket, hogy március 30-án (pénteken) a könyvtári részlegek zárva tartanak.

A Szabadegyetemi előadássorozat márciusi vendége Laár András volt, - nem, mint humorista, nem, mint költő, és nem is, mint a L'art pour l'art Társulat tagja – hanem, mint spirituális ember, buddhista pap.

Március 10-én, 19.00 órakor megtelt a színházterem, hiszen az OKSZÍK szervezésében bemutatásra került a Tavaszi színház 3. előadása.

Február 19-én, hétfőn délután került megrendezésre az „Így írnak Ők…” című rendezvény az OKSZÍK keretein belül.

Címünk

2840 Oroszlány, Szent Borbála tér 1.

Elérhetőségeink

  • OKSZÍK központi száma, információ: +36 (34) 300-336
  • Felnőtt könyvtár: +36 (20) 553-3094

Legnépszerűbb cikkek